20 Nisan 2007

KADINLAR GUCE TAPAR !

Askin hamalligini erkeklerin çektigi, kadinlarin ise naza çektigi lale devri çoktan bitti artik! kadin milletine hiç yüz vermiyceksin, bak o zaman nasi pervane oluyolar çevrende. "seni seviyorum" demek mi? ha ha ha saka mi bu? bu cümleyi olabildigince geç söyleyeceksin kardesim!

"kaçan kovalanir, kovalanan kaçar" diye meshur bi laftan bihabersin sanirim. miknatis gibi düsün. kizin istedigi gibi davranirsan yani ayni kutupla yaklasirsan hiçbir zaman ulasamazsin o kiza! ama sen kiza sirtini çevirip ters kutbunu gösterirsen senin çekimine kapilir ve sana yapisir. (bak bu örneklemeleri hiçbir kitapta da bulamazsin ha ona göre... ;)

kizlara yumusak davranmiycaksin kardesim! olabildigince sert olucaksin! kiz senin karsinda zangir zangir titremeli! bu satirlari okuyan kadinlar benim aptal oldugumu düsünücekler ama bosver onlar öyle sansin. çünkü bu isler böyle yürüyo haberleri yok! yumsak davransan sen lightsın derler, sert davransan kabasin derler. en iyisi ortasini bulmaktir ama ortanin sertlige yakin tarafinda durmak gerekir.

romantik olma demiyorum ama yerine göre duygusal ol. kadinlar, sevgililerinin kendilerini sasirtmalarini isterler. sen sert olup, arasira (sadece özel günlerde filan yani...) senden beklenmeyen bi hareketle ona romantik bi sürpriz yaparsan kiz o gece sabaha kadar uyuyamaz, emin ol.

kadinlari üzeceksin kardesim! evet formül çok basit: seven üzülür, üzen sevilir. seversen üzülürsün dostum. sevmek eylemi kadinlar içindir. erkege düsen ise sevilmektir.

yani soguk olmak esas kuraldir. herseyi sogukluk çerçevesinde yapacaksin. öyle yok efendim kadinlar ince, narin yaratiklarmis da, kibarliktan hoslanirmis da... geç bu isleri ya, artik devir degisti. titanic'in güvertesinde kiz tavlamaya çalismiyosun! fazla kibarlik kadinlari bayar. e zaten kadin kibardir, sen de öyle olursan kadindan ne farkin kalir? kadinlar, iliskide baskin tarafin erkek olmasi arzusundadir her zemen (öyle göstermek istemeseler de bu böyledir!). yani iplerin erkekte olmasini isterler. sert olucaksin! ne o öyle çiçekli böcekli siirler falan? birak da o isi kiz yapsin, sen diil.

kizlar, soguk duran erkeklere, "ay ne karizmatik bi çocuuuuukkk...", "çok karakter sahibi bi çocuga benziyo, baksana kimselere paz vermiyo..." gibi etiketler yapistirirlar ve farkinda olmadan o erkegin çekim kuvvetine kapilirlar. onu elde etmek adina diger kizlara sidik yarisina girerler.

kizlar mahallenin serserisiyle çikar ama memuruyla evlenir. serseri ol demiyorum tabi ama serseri gibi kizi hiç tinlama. sen takmadikça pesinden kosucak, görüceksin.


bi de arama olayi var. kizi sen aramiycaksin, hep o arasin. sana mesaj çektigi zaman 3 saat sonra cevap yolliycaksin (tabi sadece ilk zamanlar) . bunun sebebi, senin kolay lokma olmadigini anlasin ki degerini bilsin. sen beni dinle her zaman kazanirsin... kizlara yüz verme.

her zaman oldugu gibi konuyu tek cümleyle anlatarak yazima son vericem:

KADINLAR GÜCE TAPAR!

(tayfun bu blog işi iyi olmus bana da yap sevabına)

Hiç yorum yok: